For reservations please contact us: info@summer-breeze.bg, +359 879 222707

Добре дошли!


Открита през 2014г., кацнала на върха на един тих, усамотен хълм, само на 800м. от брега, вила Summer Breeze се намира между перлата на северното ни Черноморие - Албена и град Балчик.

Ако търсите уединение, далеч от динамичното ежедневие - нашата вила е място, където със семейство и приятели ще изживеете незабравими мигове.

Summer Breeze е синоним на спокойствие, наслада и възхищение от великолепни гледки към морската шир и красотата на българската природа.

Предлагаме Ви съчетание на планина и море, възможността да плувате в големия ни басейн (90m3), да се   препичате на слънце в удобните шезлонги или просто да се наслаждавате на невероятния залез с коктейл в ръка. Синевата на морето се вижда от абсолютно всеки ъгъл на вилата и усещането е незабравимо!!

В Summer Breeze могат да се настанят до 10 възрастни и 2 деца. Вилата разполага с 4 отделни големи спални, всяка със собствена баня, детска спалня и голям удобен диван, който се превръща в две единични легла. Вилата е напълно оборудвана и климатизирана , разполага с всички екстри - миялна машина , пералня, full-HD Smart TV , Wi - Fi или всичко което може да Ви потрябва.  На разположение на тези, които идват с кола е и собствен паркинг.

Ако решите да опознаете красотата на китния Балчик, великолепния Архитектурно-парков комплекс “Дворецът” и Ботаническата градина,  то автобусната спирка е на 5 минути пеша от нашата вила.  В близост са и два малки супермаркета от където можете да се заредите с провизии.

По време на престоя си на Ваше разположение ще бъде нашият професионален и любезен вила – мениджър, към когото можете да се обръщате, ако имате въпроси. Той ще се погрижи за това Вашия престой да остане едно незабравимо преживяване.

Summer Breeze е и нашата вила, което я прави много обичана, винаги добре поддържана и безупречно чиста.

Надяваме се скоро да се запознаем!!


- Резервирано
Back to Top